برای راه انداختن هر فعالیت و مجموعه ای چه در دنیای واقعی و چه در فضای مجازی برای انکه بتوانید کسب و کار خود را رونق ببخشید و فعالیتی قانونی داشته باشید نیازمند داشتن مجوز هستید. اخذ جواز یا همان پروانه کسب به شما اعتبار می بخشد و باعث جلب اطمینان مخاطبان و متقاضیانتان می شود. مجوز ها انواع بسیار متنوع و گوناگونی دارند که انتخاب ان بستگی به شرایط و نوع فعالیت شما دارد. برای دریافت این مجوز ها نیز باید به مراجعه ذی صلاح آن مراجعه کنید و مراحل ان را پشت سر بگذارید که کار زمان بری است البته نه تا زمانی که دریافت ان را به ثبت کسری سپرده باشید چرا که در این صورت نیاز نیست هیچ اقدامی انجام دهید.

چرا باید اخذ جواز را انجام دهیم؟

سوالی که احتمالا در ذهن شما نیز نقش بسته است و هر لحظه هم پر رنگ تر می شود، شما با داشتن جواز می توانید علامت تجاری خود را ثبت کنید. وجود اسم تجاری برای فعالیت شما همانند پرتاب به قله موفقیت است چرا که سبب می شود تا شخصیت کاری خود را داشته باشید و اعتماد مشتریان را جلب کنید و خدمات خود را گسترده تر نمایید. علامت تجاری یا همان برند شما مانع از سو استفاده سودجویان از خدمات شما خواهد شد و به دنبال ان می توانید زمینه فعالیتتان را بیشتر از قبل کنید. شما هنوز ابتدای کار هستید و برای انکه بتوانید بیشتر جلو بروید باید مجوز های لازم را داشته باشید. تا زمانی که اخذ مجوز را برای کار خود انجام نداده اید، امکان ثبت برند، ثبت شرکت و بسیاری از موارد دیگر برایتان وجود نخواهد داشت. اخذ مجوز هدر دادن زمان و انرژی نیست بلکه یک سرمایه گذاری است که پیشرفت شما را تضمین می کند و مانع از مشکلاتی می شود که احتمال وقوع ان برایتان وجود دارد. با دریافت مجوز ها یک حمایت کننده قدرتمند برای خود و شغلتان خواهید داشت.

برای اخذ جواز مورد نیاز خود باید چه مدارکی داشته باشید؟

برای اینکه بتوانید جواز خود را کسب کنید باید صلاحیت ان را داشته باشید، بررسی اینکه آیا شما صلاحید اخذ مجوز را دارید یا خیر بر اساس سوابق کاری شما و البته میزان تحصیلاتتان انجام می شود. واضح است که داشتن مدارک رزومه کاری و همچنین مدارک تحصیلی در کنار کلیه مدارک شناسایی الزامی است. البته در برخی سازمان ها برای دریافت برخی از مجوز ها نیاز به برگزاری یک ازمون کتبی و یا مصاحبه شفاهی نیز وجود دارد که شخصی که می خواهد جواز را کسب نماید باید در ان شرکت کرده و امتیاز مورد نیاز جهت قبولی را دریافت نماید.

مدارک اخذ جواز

مدارک اخذ جواز

مهم ترین مجوز هایی که باید بشناسید

همانطور که اطلاع دارید، تا زمانی که مجوز های مورد نیاز را نداشته باشید فعالیت شما غیر قانونی شناخته می شود و حتی ممکن است برخی جریمه ها و تخلفاتی هم برایتان به همراه داشته باشد. مجوز ها انواع بسیار گوناگونی دارند که بر حسب نوع فعالیت شما باید از بین ان ها انتخاب کرده و جهت اخذ ان اقدام نمایید. نیاز نیست تمامی این مجوز ها را داشته باشید. اگر نمی دانید چه مجوز هایی برای کسب و کار شما نیاز است می توانید با مشاورین ما در ثبت کسری تماس بگیرید تا اطلاعات کافی مورد نیاز خود را در باره اخذ مجوز به دست آورید. انواع مجوز هایی که بسیار رایج هستند، عبارتند از:

جواز کسب

ساده ترین و البته رایج ترین نوع مجوز است که برای شروع هر فعالیت آزادی به عبارتی کاسبی باید ان را دریافت نمایید. دریافت ان دشواری های مختص خود را دارد اما وجود ان کاملا ضروری است. این مجوز به منظور نظارت بر شغل های آزاد به کار گرفته می شود. چون در این مشاغل شما به صورت مستقیم با مصرف کننده در ارتباط هستید باید از حقوق مصرف کننده حمایت صورت گیرد. برخی از شغل هایی که دریافت جواز کسب در ان ضروری است، عبارتند از: جواز کسب آرایشگری، خیاطی، قصابی، میوه فروشی، و … . علاوه بر موارد ذکر شده دریافت این جواز برای شغل هایی که نیاز به مهارت و تخصص خاصی است هم ضروری می باشد.

جواز  تاسیس

جواز تاسیس همانطور که از نام ان مشخص است در زمان تاسیس شرکت مورد نیاز خواهد بود. اگر فعالیتی را اغاز کرده اید که نیاز به داشتن دفتر و شرکت و … است باید جهت اخذ مجوز تاسیس اقدام کنید. طبق قانون شرکت ها دسته بندی های مختلفی از جمله: سهامی خاص، مسولیت محدود، سهامی عام و … دارند که بسته به نوع شرکت و فعالیتتان باسد مجوز ان را دریافت کنید. برای انکه بتوانید جواز تاسیس را دریافت کنید باید یک سری شرایط را دارا باشید و همچنین برخی موارد را رعایت کنید. توصیه میکنیم برای دریافت این مجوز با یک مشاوره حقوقی و یا موسسه های دریافت مجوز مشاوره ای داشته باشید.

جواز تاسیس

جواز تاسیس

پروانه بهره برداری

این مجوز یک سند می باشد که بیشتر برای فعالیت های حوزه صنعتی دلالت می کند. تمامی فعالیت هایی که در ان ها خط تولی وجود دارد و نصب و کار کردن با ماشین توسط نیروی انسانی انجام می شود مورد نیاز است. اگر به صورت ازمایشی نیز محصولی تولید می نمایید باز هم باید این پروانه را داشته باشید. شما چه جواز تاسیس داشته باشید چه خیر باید این پروانه را کسب کنید. این پروانه توسط سازمان صنایع و معادن عرضه می شود. اعتبار ان نیز متغییر خواهد بود و در بسیاری از مواقع برابر با زمان صادر پروانه تا زمان فعالیت شما خواهد بود. در ابتدا به صورت یک ساله صادر می شود و بعد از انکه فعالیت شما توسط همین سازمان به اثبات رسید می توانید ان را بهص ورت سه ساله و حتی پنج ساله تمدید نمایید. برای دیرافت این جواز، ابتدا باید جواز تاسیس را تهیه کنید. یک سری شرایطی نیز نظیر تامین زمین استقرار، تامین نیروی انسانی و … نیز وجود دارد که باید ان ها را هم فراهم کنید.

جواز کسب تولیدی

مجوز تولید برای صنف هایی که به تولید یک محصول می پردازند نیاز است. البته یک شرط مهم و اساسی جهت دریافت ان وجود دارد و ان این است که نباید تولیدات شما آسیبی به محیط زیست و افرادی که در اطراف شما زندگی می کنند وارد نماید. رایج ترین زمینه ای که این مجوز برای ان کسب می شود تولید پوشاک است. البته به همین ختم نمی شود و برای تولیدات صنعتی و … نیز مورد نیاز است. اگر دارای کارخانه و … هستید باز هم باید این جواز را دریافت نمایید.

جواز جهاد کشاورزی

این جواز برای امور کشاورزی است. وجود ان به اشخاص مشخصی امکان بهره برداری از یک زمین و یا فعالیت خاصی را می دهد. کشاورزان با دریافت این جواز می توانند از مزایای دیگر ان نیز بهره مند شوند، یکی از مهم ترین مزیت های ان این است که می توانند در شهرک صنعتی یک زمین و یا انبار و سوله برای خود داشته باشند تا بتوانند تولیدات کشاورزی خود را بیشتر از قبل کرده و گسترش دهند و به دنبال ان زمینه شغلی زیادی را برای دیگر افراد ایجاد کنند. این جواز به افراد حقوقی و حقیقی اعطا می شود. می توانیدب رای سرمایه گذاری های داخلی و حتی خارجی نیز از ان استفاده نمایید. جواز جهاد کشاورزی توسط وزارت جها کشاورزی صادر می شود. این مجوز برای فعالیت های دام داری و پرورش طیور و … نیز صدق می کند و قابل استفاده است.

 

جواز ساخت و ساز

از دیگر نمونه هایی است که اخذ مجوز ان قبل از کار باید انجام شود. این مجوز از نهاد هایی همچون اداره برق، شهرداری، اداره آب و فاضلاب، بنیاد مسکن و … انجام می شود. در حالت کلی می توان گفت جواز ساخت و ساز برای هر پروژه ساختمانی و عمرانی نیاز است. با داشتن این جواز سازمان های مربوطه به فعالیت شما نظارت کامل خواهند داشت و هیچ مشکلی برایتان پیش نخواهد امد.

اخذ جواز ساخت و ساز

اخذ جواز ساخت و ساز

طرح توجیهی

طرح توجیهی که به ان طرح امکان سنجی نیز می گویند به منظور توضیح و تشریح است. برای اطلاعات و محاسبه هایی که جهت اغاز یک ایده و امکان انجام ان نیاز است، صدق می کند. زمانی که یک ایده خام در ذهن دارید و می دانید که می توانید اینده ای درخشان برای ان ایجاد کنید باید دست به کار شوید و با دریافت این مجوز بتوانید استارت ان رابزنید. هرچه اطلاعات شما دقیق تر باشد می توانید قدم های محکمی را در مسیر درست بردارید و این همان کاری است که طرح توجیهی برایتان انجام می دهد. این طرح شامل بخش های بازار، مالی و فنی است. با توجه به ایده خود می توانید بخش های مختلف ان را انتخاب کرده و به ترتیب اولویت ان را پیش ببرید.

جمع بندی

اخد مجوز مطابق با قوانین کشور انجام می شود و وجود ان بسیار ضرورت دارد. برای انکه بتوانید مجوز های مورد نیاز را به راحتی دریافت کنید نیاز به مشاوره دارید. موسسه حقوقی ثبت کسری همراه شما است تا اطلاعات شما را تکمیل نماید و به تمامی پرسش های شما در این زمینه پاسخ دهد. می توانید دریافت مجوز خود را به صورت انلاین و حضوری نیز به متخصصین ما بسپارید و با خاطری اسوده ان ها را دریافت کرده و فعالیت خود را اغاز نمایید. متخصصین ما در کم ترین زمان ممکن مجوز های مورد نیاز شما را با کم ترین هزینه اماده کرده و در اختیار شما قرار می دهند.

تولید محتوا: کانون تبلیغاتی فرمو