مقاله

تفاوت شرکت تضامنی با سهامی

  • از جمله تفاوت های شرکت تضامنی با سهامی را در ادامه شرح خواهیم داد پس تا پایان مطلب همراه ما باشید. در شرکت های سهامی عام تعداد سهامداران باید حداقل به پنج نفر برسد. در شرکت سهامی خاص این تعداد حداقل سه نفر می باشد. اما در شرکت های تضامنی حداقل شرکا باید دو نفر باشند. به اورده سهامداران در شرکتهای سهامی سهم گفته می شود ولی در شرکت های تضامنی به این اورده نام سهم الشرکه یا حصه گفته می شود. مسئولیت سهامداران در شرکت سهامی وابسته به سهام انها می باشد. اما این مسئولیت در شرکت های تضامنی بر اساس تضامن می باشد. افراد تشکیل دهنده ی شرکت های سهامی خاص را سهامدار می نامند ولی اعضای شرکت تضامنی شریک ضامن نامیده می شوند. انتخاب مدیر شرکت در شرکت های سهامی فقط از اعضای ان می باشد اما شرکت تضامنی قابلیت انتخاب مدیر خارج از مجموعه را نیز دارد. این موارد تنها بخشی از تفاوت این دو شرکت می باشد. اگر قصد تاسیس شرکت را دارید به شرکت ثبت کسرا مراجعه کنید و از مشاوره متخصصین مجموعه بهره مند شوید.

    نکات مهم ثبت انواع شرکت ها

    نکات مهم ثبت انواع شرکت ها

    تفاوت تعداد شرکا در تشکیل شرکت سهامی و تضامنی

    شرکت تضامنی با سهامی در نحوه ی تشکیل نیز دارای تفاوت هستند. شرکت های تضامنی برای تشکیل حداقل به دو شریک نیازمند هستند. اما در شرکت های سهامی تعداد شرکا نباید از سه نفر کمتر باشد. شرکت های سهامی شامل دو دسته می شوند. در نوع اول شرکت هایی هستند که قسمتی از سرمایه آن ها از طریق فروش سهام به افراد علدی تامین می شود. نوع دوم سرمایه شرکت به طور کامل توسط موسسین ان تامین خواهد شد که به این گونه شرکت ها، شرکت های سهامی خاص  گفته می شود.

    تفاوت نام در شرکت های تضامنی با سهامی

    در نام شرکت تضامنی با سهامی نیز تفاوت هایی مشاهده می شود که در این قسمت به ان خواهیم پرداخت. این صورت اگر نام انتخابی شامل نام تمامی شرکا نباشد لازم است که شرکا و برادران به نام شرکت تضامنی افزوده شود. برای نام گذاری شرکت های سهامی ن لازم است که  عبارت شرکت سهامی عام یا شرکت سهامی خاص قبل از نام شرکت ذکر شود.

    مزایا و معایب شرکت تضامنی

    مزایا و معایب شرکت تضامنی

    میزان سرمایه لازم در افتتاح شرکت سهامی و تضامنی

    برای افتتاح شرکت تضامنی حداقل یا حداکثر سرمایه وجود ندارد. حتی ممکن است سرمایه شرکت تضامنی مبلغی بسیار ناچیز باشد.  جهت تاسیس الزاما این سرمایه ضروری تلقی می شود. شرکت های سهامی عام هنگام تشکیل شرکت نباید سرمایه ای کم تر از پنج میلیون ریال داشته باشند. همچنین این مبلغ برای شرکت های سهامی خاص نباید کم تر از یک میلیون ریال باشد. با این وجود میان سرمایه شرکت تضامنی با سهامی نیز تفاوت قابل توجهای وجود دارد.

    موضوع شرکت سهامی و تضامنی

    موضوع شرکت های تضامنی باید تجاری باشد. نمی توان برای یک موضوع غیر تجاری شرکت تضامنی افتتاح کرد. درباره ی شرکت های سهامی نیز موضوع باید مطابق با بندهای اساس نامه تعیین شود. منتها فرق ان با موضوع شرکت تضامنی در این است که نیازی نیست موضوع ان الزاما تجاری باشد و می تواند موضوعات مختلفی را شامل شود. پس دانستید که در موضوع شرکت تضامنی با سهامی نیز تفاوت قابل توجه ای وجود دارد. که هنگام افتتاح هر یک باید به این موضوع توجه کنید. برای انتخاب موضوع مناسب شرکت مورد نظر خود می توانید از کارشناسان شرکت ثبت کسرا کمک بگیرید. کارشناسان به بهترین شکل ممکن شما را یاری خواهند کرد.

    شرایط ثبت شرکت تضامنی و سهامی

    شرایط ثبت شرکت تضامنی و سهامی

    کلام پایانی

    سعی کردیم در این مقاله تفاوت شرکت تضامنی با سهامی را به صورت کامل و جامع شرح دهیم. تفاوت این دو شرکت از نظر شرکا، انتخاب موضوع، سرمای و نحوه ی تشکیل ان را بیان نمودیم تا با دید بهتری اقدام به تاسیس شرکت نمایید. در صورت وجود هر گونه ابهام می توانید با مشاوران موسسه ثبت کسرا ارتباط بگیرید