مقاله

آشنایی کامل با ثبت شرکت بازرگانی و صادرات و واردات

  • آشنایی کامل با ثبت شرکت بازرگانی و صادرات و واردات اسم شرکت را با نام های مختلفی از جمله شراکت، کارتل، کمپانی، انبازی و کنسرسیوم می شناسیم. افراد با کنار هم قرار دادن سرمایه، تفکر و تخصص خود به منظور کسب سود و منفعت بیشتر، قراردادی را منعقد می کنند که آن را “شرکت” می نامند  و بر این اساس، سود حاصل از سرمایه را بین خود تقسیم نمایند.
    در بین شرکت ها، ثبت شرکت های بازرگانی نیز وجود دارد که به منظور تحصیل سود بین دو یا چند نفر در قانون تجارت با حفظ و رعایت قوانین مربوطه تشکیل شده و به ثبت می رسد. از جمله کارهای این شرکتها خرید، فروش، توزیع، صادرات و واردات کلیه ی کالاهای مجاز بازرگانی، ترخیص کالا از گمرک های داخلی و بین المللی، اخذ و اعطای نمایندگی شرکت در سمینارها، نمایشگاه ها و همایش های داخلی و خارجی،گشایش اعتبارات و ال سی نزد بانک ها، اخذ وام و تسهیلات از کلیه بانکها و موسسات مالی و اعتباری و … می باشد.
    آشنایی کامل با ثبت شرکت بازرگانی و صادرات و واردات

    آشنایی کامل با ثبت شرکت بازرگانی و صادرات و واردات

    برای ثبت شرکت های بازرگانی چه شرایطی وجود دارد؟

    در ثبت این شرکت حداقل تعداد افراد علاوه بر 2 نفر بازرسینی که مشغول فعالیت هستند، 3 نفر می باشد. لازم به ذکر است که بازرسین نباید عضو اصلی بوده و نسبت فامیلی با اعضای اصلی را داشته باشند. همچنین 35 درصد از سرمایه اولیه که حداقل باید 100 هزار تومان باشد در ابتدای تاسیس در حساب شرکت واریز شده و رسید آن باید در سایت اداره ثبت بارگزاری شود. در شرکت مسئولیت محدود با شرایط راحت تری نسبت به سهامی خاص روبرو هستیم.  همچنین تعداد افراد تشکیل دهنده حداقل 2 نفر می باشد..

    جهت ثبت شرکت بازرگانی چه مدارکی لازم است؟

    در ابتدا باید اشاره کرد که از سال 98 دیگر به دریافت گواهی عدم سوپیشنه برای ثبت شرکت نیازی نیست و فقط باید

    کپی مدارک شناسایی اعضا هیئت مدیره و بازرسین هم اصلی و علی البدل که شامل کارت ملی و شناسنامه می باشد و مدارک شرکت که شامل صورتجلسه مجمع عمومی شرکت که توسط تمامی اعضا امضا شده باشد، دو نسخه اساسنامه، اظهارنامه ثبت شرکت و امضا اقرار نامه اعضای هیئت مدیره به نداشتن مشاغل دولتی را تهیه نمود.

    میزان هزینه ثبت شرکت بازرگانی

    هزینه های شرکت بازرگانی در هر دو نوع و شرکت سهامی خاص و محدود بیشتر به مواردی چون کم و یا طولانی بودن موضوع فعالیت شرکت و میزان سرمایه شرکت بستگی دارد که میزان این مبلغ بین 2 تا 800 میلیون تومان می باشد.

    شرکت بازرگانی صادرات و واردات

    اما برای تکمیل امور مربوط به شرکت های بازرگانی بعد از ثبت شرکت بازرگانی صادارت و واردات اخذ کارت بازرگانی می باشد که در ادامه به آن پرداخته می شود:

    کارت بازرگانی چیست؟

    هر فرد حقیقی یا حقوقی با داشتن این کارت می توانند به فعالیت تجاری در زمینه تجارت واردات و صادرات بپردازند. موضوع فعالیت یک شرکت صادرات و واردات در حوزه تجارت از جمله خرید و فروش و صادارات و واردات کالاهای مجاز بازرگانی می باشد. این کارت برای اموری چون واردات و صادرات هر کالای مجازی ، ثبت سفارش وترخیص کالا مورد استفاده قرار می گیرد.

    میزان هزینه ثبت شرکت بازرگانی

    میزان هزینه ثبت شرکت بازرگانی

    چه شرایطی برای اخذ کارت بازرگانی وجود دارد؟

    برای دریافت کارت بازرگانی اشخاص حقیقی و حقوقی شرایط مختلفی وجود دارد. مدارک مورد نیاز جهت اخذ کارت برای اشخاص حقیقی عبارت است از:

    – داشتن حداقل 23 سال سن و مدارک شناسایی از جمله اصل و کپی کارت ملی و کارت پایان خدمت برای آقایان و داشتن دو قطعه عکس پرسنلی

    – ثبت نام در دفاتر بازرگانی و ارائه اصل نسخه ای از اظهارنامه که تاییدیه اداره ثبت شرکت ها را داشته باشد.

    –  کپی مدرک تحصیلی و داشتن حداقل مدرک دیپلم و ارائه برگه عدم سوء پیشینه

    عکس سه در چهار از مدیرعامل، ارائه کد اقتصادی و فرم کارت بازرگانی که توسط دفتر رسمی و متقاضی تایید شده باشد

    برگه ملکی اعم از سند مالکیت و یا برگه استیجاری بودن ملک

    اصل مفاصا حساب بیمه نامه تامین اجتماعی و افتتاح حساب بانکی داخلی

    -عدم سوء پیشینه کیفری -اخذ مجوز تولیدی -داشتن مکان مناسب برای شروع فعالیت – دریافت فیش حق تمبر از دارایی- عدم استخدام در سازمان های دولتی

    – داشتن مکان مناسب برای انجام فعالیت و عدم ورشکسته بودن و سابقه کیفری داشتن پروانه کار برای هیئت مدیره و مدیران

    مدارکی که اشخاص حقوقی باید ارائه دهند عبارت است از:

    -اصل و کپی کارت ملی و کارت پایان خدمت و یا معافیت، مدرک تحصیلی (حداقل دیپلم)  و آخرین تغییرات روزنامه رسمی

    -ارائه کد اقتصادی و اظهارنامه برای شرکت سهامی عام و خاص

    -اصل و کپی سند مالکیت و یا ارائه اجاره نامه در صورت اجاره بودن

    -ارائه اصل کارت بازرگانی و اساسنامه شرکت

    شرایطی برای اخذ کارت بازرگانی

    شرایطی برای اخذ کارت بازرگانی

    دریافت کارت بازرگانی چه مزایایی دارد؟

    از جمله مزایای دریافت کارت بازرگانی می توان به ثبت نام تجاری لاتین، دریافت ویزای تجاری و برقراری ارتباط با تجار خارجی، واردات و صادرات از مناطق آزاد تجاری اشاره نمود. همچنین علاوه بر اینکه جز اعضای اتاق بازرگانی به حساب می آیند، بدلیل آنکه در میان اشخاص حقیقی بعنوان بازرگان یا تاجر شناخته می شوند از مزایای زیادی نیز بهره مند می شوند. بنابراین برای تاسیس این نوع شرکت کار خود را با اطلاعات کافی آغاز نمایید.